Tjäna pengar till föreningen eller laget med Tryggres lättsålda produkter.

Det ska vara lätt och roligt att tjäna pengar till föreningen

Ni som förening eller lag behöver ofta få ihop extra pengar för att kunna åka på cuper och finansiera utrustning. Med våra lättsålda säkerhetsprodukter blir försäljningsarbetet roligt och enkelt. Ni tjänar nämligen hela 85 kr per såld produkt och behöver alltså inte sälja så många var för att få ihop det ni behöver. Varor som ni inte lyckats sälja skickar ni bara tillbaka. Vi erbjuder dessutom både fri retur och gratis frakt

Ett tips är att skriva ut våra pdf:er om produkterna och sätta upp på anslagstavlan i klubbhuset. De här produktbladen kan ni också ta med er när ni säljer produkterna.

Ladda hem produktblad och tjäna pengar till föreningen eller laget.

Nyttiga produkter som är svåra att tacka nej till

Genom att sälja produkter som förstahjälpen-kuddar och brandfiltar kan ni samtidigt som ni tjänar pengar till föreningen se till att människor får ett säkrare hem. Det är svårt att tacka nej till produkter som kan rädda liv och som behövs inte bara i hemmet, utan även i fritidshuset, bilen och båten.

Hur mycket kan ni tjäna på föreningsförsäljning?

Använd vår räknare för att räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att tjäna en viss summa pengar. Här på hemsidan har vi samlat all den information ni behöver för att komma igång.

Beställning och kontakt

Vi hoppas att ni ska bli framgångsrika i er föreningsförsäljning. Välkommen att kontakta oss för beställning och frågor.