Tjäna pengar till skolklassen med Tryggres lättsålda produkter

Sälj säkerhetsprodukter som är svåra att tacka nej till

Genom att sälja brandfiltar och förstahjälpen-kuddar för att tjäna pengar till skolklassen hjälper ni samtidigt människor att förbättra säkerheten i sina hem. Säkerhetsprodukter kan rädda liv inte bara i hemmet utan även i sommarstuga, i båten och i bilen. Sådana produkter är det svårt att tacka nej till. 


Snabbt och roligt sätt att tjäna pengar till skolklassen

För att ha råd att åka iväg på en resa med sin skolklass behövs det ofta extra pengar till klasskassan. Eftersom ni tjänar så mycket som 85 kr per såld produkt behöver ni inte sälja så många var för att tillsammans få ihop det ni behöver. De här lättsålda produkterna gör det enkelt att tjäna pengar till skolklassen. Det kan också vara skönt att veta att det går bra att skicka tillbaka de varor till oss som ni kanske inte lyckas sälja. Vi bjuder på både fri retur och gratis frakt.

Ett tips är att skriva ut våra produktblad med information om de varor ni säljer. De är både ett stöd för er och något ni kan visa eller ge till kunderna.

Ladda hem produktblad och tjäna pengar till skolklassen.

Hur mycket kan ni tjäna på klassförsäljning?

Med vår räknare kan ni räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att tjäna en viss summa pengar. Här på hemsidan har vi samlat allt ni behöver veta för att komma igång med er klassförsäljning.

Beställning och kontakt

Vi hoppas att ni kommer att bli framgångsrika i er klassförsäljning. Välkommen att kontakta oss med frågor och beställning.

Beställ varor att sälja
Kontakta Tryggre för frågor