Smarta tips för att tjäna pengar till klasskassan och få nöjda kunder på köpet.

Tips på vad ni kan säga för att få sälja mer och få nöjda kunder på köpet

Varför ska jag köpa brandfiltar eller första hjälpen-kuddar av er? Vad svarar du om någon frågar? Vad säger du ifall kunden tvekar? Här har vi samlat 10 bra argument ni kan använda er av när ni vill tjäna pengar till klasskassan eller laget. Med kunskap, professionalitet och artighet säljer ni mer. 

  1. Tryggres brandfiltar och första hjälpen-kuddar är bra säkerhetsprodukter som alla behöver - de är en billig “försäkring” som kan rädda liv. Vågar man tacka nej till en sådan produkt? 
  2. Produkterna behövs på flera olika ställen i hemmet och på andra platser. Man vet aldrig var olyckan kan vara framme. 
  3. Produkterna är prisvärda och ni levererar direkt till dörren. 
  4. Produkterna är utmärkta presenter som visar omtanke. Köp till hela släkten och till vänner och bekanta. Eller varför inte till grannen.
  5. Produkterna är i smidiga format och får plats på många ställen. 
  6. De stödjer klasskassan/lagkassan och får samtidigt en användbar produkt till ett bra pris. 
  7. Köper de fler stöder de er lagkassa / klasskassa mer. Ni har möjlighet att tjäna 85 kr per såld produkt till lagkassan eller klasskassan. 
  8. Har de redan en brandfilt eller första hjälpen-kudde finns det ändå anledning att köpa fler. Produkterna behövs på fler ställen: i hemmet, i köket, i garaget, i verkstaden, på vinden, i källaren, på landet, i vedboden, på jobbet, i bilen, i husvagnen, i båten, i barnvagnen, på resan och många fler platser. 
  9. Om de redan har en första hjälpen-kudde, är den då komplett? Kanske är den flera år gammal och urplockad på viktiga komponenter. 
  10. Om de redan har en brandfilt, är den oanvänd? En brandfilt ska kasseras efter användning annars finns risk att den inte fungerar som den ska. 

Be era föräldrar eller andra att ta upp beställningar på jobbet. Ladda ner infoblad att använda.